Remontointi ja saneeraus

Saat meidän kauttamme kokonaisvaltaiset ja kattavat saneeraus- ja remontointipalvelut!

Me Viking Solutionsilla toteutamme ammattitaitoista ja mutkatonta saneeraus- ja remontointipalvelua vuosien kokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista, kattavaa sekä aina asiakkaan remonttitarpeita ja -toiveita vastaavaa palvelua, jolla varmistamme tyylikkäät remonttiratkaisut.

Toimitamme ja asennamme keittiöt, kylpyhuoneet, komerot ja liukuovet sekä muut kalusteet aina asiakkaamme toiveiden mukaisesti.

Kalusteiden ja remonttikokonaisuuksien asennuksen hoitaa ammattitaitoiset asentajamme, jotka takaavat sujuvan ja viimeistellyn lopputuloksen.

Toteutamme kalustesuunnittelua 20 vuoden kokemuksella ja vankalla asiantuntemuksella. Huolehdimme tarkastusmittakäynneillä, että kaikki asiakkaamme toiveet ja tarpeet näkyvät remonttiratkaisuissamme. Suunnitteluvaiheessa kolmiulotteisilla 3D-mittakuvilla varmistamme, että remontoitava kohde näyttää hyvältä joka kulmasta.

Esimerkkejä töistämme:

Kellarin muuttaminen asuintiloiksi, Helsinki

Purkutyöt, uretaanieristys, lattialämmityksen asennus, väliseinärunkojen teko ja levytys, pintakäsittelytyöt

Kellariremontti, Lahti

Viemäröinti, käyttövesiputket, lattian ja seinien kapseloiva uretaanieristys, raudoitus, lattialämmityksen asennus

Kylpyhuoneremontti, Orimattila

Purkutyöt, valesokkelin korjaus, uretaanieristys, laatoitus ja panelointi

Tarvitsetko rahoitusta remontillesi?

Santander tarjoaa joustavaa rahoitusapua niin pienempiin kuin suurempiinkin kodin remontteihin – vaivattomasti ja turvallisesti. Voit hakea lainaa ja laskea lainan kuukausierän Santanderin lainalaskurilla juuri sinulle sopivan maksuajan puitteissa.