Floating Stone

Floating Stone on hengittävää ja silti eristävää kivipintaa. Tuote on betonin suoja, joka vahvistaa myös betonia itsessään ja pitää värinsä. Floating Stonea käytetään kylpyhuoneissa, uima-altaissa, lattioissa, katoksissa, talleissa, teollisuudessa, satamissa, vesitorneissa ja säiliöissä, sekä parkkihalleissa.


Floating Stonea voi sävyttää, käyttää eri tekniikoita pinnan tekoon, lisätä hiekkaa, lasia, kvartsia, bling blingiä, vain mielikuvitus on rajana.

Ominaisuuksina
-Antistaattinen
-Vedenkestävä
-Kulutuksen kestävä
-Suolankestävä
-Kemikaalinkestävä ph 0-14
-Läpi hengittävä
-Nopea asennus
-Ekologinen

Projekti kommenteja

-Uima allas Göteborgissa, ongelma oli ettei sininen värimiellyttänyt. Ratkaistiin ongelma vaalean harmaalla Floating Stonella jarappusille ja pohjaan laitettiin bling effektiä.

Asiakas on onnellinen/suosittelee

-Swebankin Pääkonttori Tukholmassa,ongelma oli väsynyt pinta. FloatingStone pinnoite + 1-3mm hiekka/kivi liukuesteeksi.

Asiakas suosittelee

-Varasto hotelli Tukholmassa. Ongelma oli kulunut lattia koska, ajetaan halliin nasta renkailla ja jarrutetaan viime hetkellä. Ratkaisu on Floating Stone ja 1,8-3mm koristekiveä liukuesteeksi.

Asiakas suosittelee

-Kaatopaikan pesu hallit Eskilstunassa, Ongelma: suurkaluston pesupaikat missä paino ja hapot jyllää. Kulunut vanha halli on nyt pinnoitettu 3mm Floating Stonella ja 1-3mm kivi rouheella.

Asiakas suosittelee