Floating Stone – betonilattian pinnoite

Floating Stone on hengittävä ja silti eristävä kivipinta. Tuote on betonin suoja, joka vahvistaa myös betonia itsessään. Floating Stonea käytetään mm. kylpyhuoneissa, uima-altaissa, lattioissa, teollisuudessa, satamissa, vesitorneissa ja säiliöissä sekä parkkihalleissa.

Ominaisuuksina
-Antistaattinen
-Vesitiivis
-Hyvä paineensietokyky
-Kestää suoloja
-Hapon- ja emäksenkestävä ph 0-14
-Diffuusioavoin
-Hyvä lämmönsietokyky
-Kulutuksenkestävä
-Nopea asentaa
-Ekologinen

Floating Stone on sävytettävissä eri väreihin. Liukuesteenä on mahdollista käyttää esimerkiksi hiekkaa ja lasirouhetta, lisäefektiä saa glitterillä.

Asiakaskokemukset

-Uima-allas Göteborgissa. Ongelma oli, ettei sininen väri miellyttänyt. Ratkaistiin ongelma vaalean harmaalla Floating Stonella, rappusille ja pohjaan laitettiin bling-efektiä.

Asiakas on onnellinen/suosittelee

-Swebankin Pääkonttori Tukholmassa. Ongelma oli väsynyt pinta. FloatingStone pinnoite + 1-3mm hiekka/kivi liukuesteeksi.

Asiakas suosittelee

-Varastohotelli Tukholmassa. Ongelma oli kulunut lattia, koska hallissa ajetaan nastarenkailla. Ratkaisu on Floating Stone ja 1,8-3mm koristekiveä liukuesteeksi.

Asiakas suosittelee

-Kaatopaikan pesuhallit Eskilstunassa. Ongelma: suurkaluston pesupaikat, missä paino ja hapot jyllää. Kulunut vanha halli on nyt pinnoitettu 3mm Floating Stonella ja 1-3mm kivi rouheella.

Asiakas suosittelee